KAUPPA

Break the Fight® lyh. BTF on hiphop-kulttuurista ammentava taidetoimintamalli, joka vie väkivallattomuuden sanomaa kouluikäisille Suomessa. Tavoitteena on ehkäistä koulukiusaamista ja edistää yhteisöllistä tekemistä sekä kouluissa että niiden ulkopuolella. BTF-toiminnassa lapsille ja nuorille tarjoutuu mahdollisuus yhdessä tekemiseen, liikkumiseen, itseilmaisuun ja onnistumiseen. Toiminta painottuu taidekasvatukselliseen taidekummitoimintaan kouluissa sekä Break the Fight! - työpajoihin (breaking, deejaying/beatboxing, rapping, graffititaide) ja koulutuksiin, joita voi tilata ympäri Suomen. Taidekummitoiminnassa ajatuksena on, että kouluyhteisöä rakennetaan ja kiusaamista ehkäiseviä toimintatapoja pohditaan yhdessä taidekummien, opettajien ja oppilaiden kanssa. Konsepti on skaalattavissa valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Break the Fight! -toiminnassa mukana olevat hiphop –kulttuurin ja taiteen ammattilaiset edustavat alansa huippuosaamista.

 

Taidenuorisotyötä sovellettavaksi koulunuorisotyöhön

BTF- taidekummi kehittää koulua kasvuympäristönä yhdessä muiden koulun toimijoiden kanssa, osallistuu tiedollisen ja taidollisen oppimisen vahvistamiseen tarjoamalla liikunnallisia ja taiteellisia oppimisen paikkoja, sekä tukee koulun arkea yhteisöä rakentavalla tavalla, esimerkiksi tukemalla ryhmäprosesseja. BTF- taidekummi on helposti lähestyttävä aikuinen, jolle nuoret voivat tulla kertomaan omasta elämästään ja ajatuksistaan myös taidetyöpajojen ulkopuolella. Toiminnoissa jokainen oppilas pystyy ja osaa – työpajat sopivat kaikille taustasta tai aiemmasta taitotasosta riippumatta.

Break the Fight -logo musta

Tavaramerkki:
Break the Fight® on tavaramerkkirekisteröity kulttuuripalvelukonsepti jo vuodesta 2014.
Break the Fight (kuvio+sanat) -tavaramerkki:
Suomalainen tavaramerkki nro 262196
EU-tavaramerkki nro 018207772

Break the Fight Oy, Y-tunnus 3134291-9
Toimitusjohtaja
Arja Tiili
+358 50 375 67 28
arja.tiili@breakthefight.com

Arja Tiili Dance Company/ Intomieliset ry,
Y-tunnus 2272183-7
Toiminnanjohtaja
Arja Tiili
+358 50 375 67 28
arja@arjatiili.fi

Sofiankatu 4 C, 00170 Helsinki

Arja Tiili Dance Companyn logo
Helsingin kaupungin tunnus.
Taiteen edistämiskeskuksen logo.