NÄYTTÄMÖTEOKSET

BTF- Hybriditeatterin esitykset ovat nuorille suunnattuja esityksiä.

Break the Fight - Burn the Floor! 2022

Tanssi-musiikkiesitys, jossa esiintyy kolme ammattitanssijaa ja kaksi muusikkoa. Esityksen teemoja ovat muistot, identiteetti, urbaanit kadut, tanssin ilo ja rytmit. Esitys (kesto 30 min) on tilattavissa festivaaleille, tapahtumiin ja kouluille sekä yhdistettävissä koulukiusaamisen vastaisiin työpajoihin lapsille ja nuorille.

Break the Fight - Inclusion! 2020

Tanssi-musiikkiesitys, jossa esiintyy kaksi ammattitanssijaa, kolme koulunuorta ja kaksi muusikkoa. Esityksen esiintyjäkaarti on monimuotoinen. Esityksen teemoja ovat yksinäisyys, yhteisöllisyys ja kuuluminen. Esitys (kesto 20 min) on tilattavissa erilaisiin tapahtumiin ja kouluille sekä yhdistettävissä koulukiusaamisen vastaisiin työpajoihin lapsille ja nuorille.

Break the Fight - Breaking Borders! 2018

Temaattisesti esitys käsittelee meidän omia rajojamme suhteessa maailmaan, omaan kehoomme ja mieleemme. Missä menevät omat rajani? Missä menee kaverin rajat? Mistä rajat syntyvät? Mistä rajat kertovat? Esityksessä sekoitellaan breakdancea, nykytanssia, live beatboxausta, räppiä ja video-valotaidetta. Tästä teoksesta on tarkoitus tehdä päivitetty versio 2.0.

Break the Fight - In Love! 2015

Duetto kohtaamisesta, rakastumisesta ja niistä ihanista ja myös kamalista tunteista, joita rakastuminen tuo mukanaan. Upeat tanssijat Elena Ruuskanen ja Emre Sevim tulkitsevat kauniisti koreografi Arja Tiilin ohjaaman dueton sanoman. Tanssityyli on sekoitus nykytanssia, fyysistä teatteria kuin breikkiä. Duetto (kesto 15 min) on tilattavissa erilaisiin tapahtumiin ja kouluille sekä yhdistettävissä koulukiusaamisen vastaisiin työpajoihin lapsille ja nuorille.

Break the Fight - I was here! 2015

Esitys vallankäytöstä, väkivallasta, ahdistuksista mutta myös haaveista ja voimasta, joka yhdessä tekemisestä kumpuaa. Tanssiesitys yhdistelee katukulttuurista tuttuja elementtejä. Räjähtävän taidokas breikkaus on höystetty nykytanssilla ja räppäyksellä. Tanssia siivittää videoanimaation energinen visuaalisuus. Mikä meitä erottaa? Mikä meitä yhdistää? Mitä vaatii itseksi tuleminen ja itsenä oleminen? Näyttämö muuntautuu hetkittäin koulupihojen jengeiksi ja vastakkainasetteluiksi kuin myös yhteisiksi taidoiksi ja onnistumisen hetkiksi. Fantasian maailmassa on mahdollista olla sekä porukan suosituin että väkivaltainen kostaja. Esitys kertoo uskalluksesta olla oma itsensä ja ymmärryksestä hyväksyä itsemme ja muut sellaisina kuin me olemme. Esitys (kesto 45 min) on tilattavissa erilaisiin tapahtumiin ja festivaaleille sekä yhdistettävissä koulukiusaamisen vastaisiin työpajoihin lapsille ja nuorille.

Kaikki vaikuttaa / All Matters - No Escape! 2011

Kolmannessa ja viimeisessä osassa Raaka-aineet trilogiassa siirrytään henkilökohtaisesta globaaliin. Esityksen aihe on valta, vallankäytön, oikeudenmukaisuuden ja riiston muodot sekä määritelmät. Työryhmä kysyy: "Minkä vallan kohteena olen?" ja "Mitä valtaa minulla on?" Esityksen raaka-aineiden listalla on mm. sotatilastotiedettä, breikkausta, dokumenttivideoita Moskovasta, Helsingistä ja Tšetšeniasta, räppiä Lappeenrannasta, discotanssikoulua kultaiselta 70-luvulta ja John Oswaldin musiikkisilppua 90-luvulta.Teoksessa kuullaan esiintyjien henkilökohtaisia muistoja liittyen koulukiusaamiseen.

Lisätietoja Arja Tiili Dance Companysta: www.arjatiili.fi

Break the Fight -logo musta

Tavaramerkit:
Break the Fight® on tavaramerkkirekisteröity kulttuuripalvelukonsepti vuodesta 2014.
Break the Fight (kuvio+sanat) -tavaramerkki:
Suomalainen tavaramerkki nro 262196
EU-tavaramerkit nrot 018207772 ja 018953373

Taidenuorisotyö® on tavaramerkkirekisteröity sanamerkki sekä (kuvio + sana) tavaramerkki vuodesta 2023.
Tavaramerkki nrot 285036, 285307 ja 285037

Break the Fight Oy,
Y-tunnus 3134291-9
Toimitusjohtaja
Arja Tiili
+358 50 375 67 28
arja.tiili@breakthefight.com
PL 1, 00981 Helsinki

Tilaa uutiskirjeemme

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Helsingin kaupungin tunnus.
HSM_logo_pysty_sininen
OKM LOGO
jasenlogo
Taiteen edistämiskeskuksen logo.
Saavutettavampi_harrastus_musta_pysty
LOGO_SILVER_TEXTRIGHT_BLACK_FI_1080x265_434951