Toiminta

Breikkaa koulukiusaamista vastaan!

Break the Fight® - Toiminnan tavoitteena on ehkäistä koulukiusaamista ja edistää yhteisöllistä tekemistä sekä kouluissa, että niiden ulkopuolella. Toiminnassa lapsille ja nuorille tarjoutuu mahdollisuus yhdessä tekemiseen, liikkumiseen, itseilmaisuun ja onnistumiseen. Samalla toiminta työllistää ammattitaiteilijoita ja katukulttuurin ammattilaisia sekä luo uusia poikkisektorisia toimintamalleja taiteen, kulttuurin, nuorisotyön ja koulujen välille.

Taidetoiminta tarjoaa lapsille ja nuorille mahdollisuuksia toteuttaa itseään ja vahvistaa itsetuntoaan katukulttuurin ja näyttämötoiminnan avulla. Taidetoiminnan ohessa voidaan sekä käsitellä koulukiusaamista että vahvistaa nuorten osallisuutta.

BTF - Mahdollisuus kuulua!

BTF on toiminut uuden Suomen mallin pioneerina Helsingin Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan rahoittamassa hankkeessa Break the Fight! BTF - Mahdollisuus kuulua, jossa vietiin matalan kynnyksen maksutonta hiphop-kulttuurin harrastustoimintaa itähelsinkiläisille kouluille ja nuorisotaloille vuosina 2018-21. Kouluissa ja nuorisotaloilla toteutetut Break the Fight! -taidetyöpajat ja kurssikokonaisuudet: breikkaus (liikunta), räppilyriikat, dj/beatboxaus (musiikki, äidinkieli), graffititaide (kuvataide) tuottivat peruskoululaisille parhaimmillaan uusia liikkumisen ja harrastuslajien kokemuksia.

Hankkeen kautta saavutettiin yhteensä 6826 nuorta. Kaikki kävijät ja katsojat hankkeessa yhteensä 14 433 henkeä.

Olemme laajentaneet BTF- harrastustoiminnan kirjoa ja tarjoamme kouluille monialaisesti kuvataiteen, elokuvan, animaation, valokuvauksen, tanssin, urheilun ja musiikin harrasteita.

Esitystoiminta

BTF -Hybriditeatterin ydintoimintaan kuuluu tanssitaide, ammattinäyttämötaide, kiertuetoiminta ja yleisötyö. Toiminnassa kehitetään myös BTF - taidetoimintamalleja, kuten uusi BTF - Hybriditeatterimalli. BTF - Hybriditeatteri, aiemmalta nimeltään Arja Tiili Dance Company, on toiminut ammattimaisesti vuodesta 2007. Lisätietoja: www.arjatiili.fi

Break the Fight®  -taidetoimintamalliin sisältyy ammattitanssiteoksia, yleisötyötä ja taidetyöpajoja, joita nuoret pääsevät katsomaan ja tekemään yhdessä taiteen ja hiphop -kulttuurin ammattilaisten kanssa.

Taidetyöpajatyöskentelyssä nuorten ajatukset ja mielipiteet saavat taiteellisen muodon ammattilaisten ohjauksessa.

Taidenuorisotyö

Break the Fight® - toiminnalle on rakennettu uusi taidenuorisotyön malli koulunuorisotyöhön sovellettavaksi. Tarjoamme koulutusta taidenuorisotyöhön kuntien nuorisotyöntekijöille ja taide- sekä yhteisöpedagogeille. Lue lisää: Taidenuorisotyö

 

Break the Fight Oy on yhteiskunnallinen yritys, joka ei jaa osinkoja. Yrityksen päätoimintona on koulutus- ja harrastuspalvelut sekä tavaramerkin ja lisenssien hallinta.

Break the Fight -logo musta

Tavaramerkit:
Break the Fight® on tavaramerkkirekisteröity kulttuuripalvelukonsepti vuodesta 2014.
Break the Fight (kuvio+sanat) -tavaramerkki:
Suomalainen tavaramerkki nro 262196
EU-tavaramerkit nrot 018207772 ja 018953373

Taidenuorisotyö® on tavaramerkkirekisteröity sanamerkki sekä (kuvio + sana) tavaramerkki vuodesta 2023.
Tavaramerkki nrot 285036, 285307 ja 285037

Break the Fight Oy,
Y-tunnus 3134291-9
Toimitusjohtaja
Arja Tiili
+358 50 375 67 28
arja.tiili@breakthefight.com
PL 1, 00981 Helsinki

Tilaa uutiskirjeemme

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Helsingin kaupungin tunnus.
HSM_logo_pysty_sininen
OKM LOGO
jasenlogo
Taiteen edistämiskeskuksen logo.
Saavutettavampi_harrastus_musta_pysty
LOGO_SILVER_TEXTRIGHT_BLACK_FI_1080x265_434951