Break the Fight® taidenuorisotyömallin kehittäjä Arja Tiili valittiin kansainvälisen Nordic Pitch Battle 2022 business -kilpailun finaaliin

Break the Fight® -taidenuorisotyömallin kehittäjä Arja Tiili valittiin pohjoismaiden suurimman virtuaalisen startup pitchauskilpailun finaaliin. Kilpailun pitchaustilaisuus järjestetään virtuaalisesti 7.12.2022. Kilpailuun on valittu yhteensä 23 yritystä ympäri maailman. Nordic Pitch Battle 2022 on kansainvälinen startup & rahoitus -konferenssi, johon osallistuu satoja yrittäjiä, sijoittajia, riskipääomasijoittajia ja startup -asiantuntijoita.

Nordic Pitch Battle 2022 taustaorganisaationa toimii Nutty Ventures Ab, joka on ekosysteemi kiihdytys organisaatio, joka vie parhaita pohjoismaisia käytäntöjä maailmalle. 

Olen otettu kunniasta saada osallistua näin korkeatasoiseen kansainväliseen kilpailuun, sanoo Tiili.

Break the Fight Oy on keväällä 2020 perustettu yhteiskunnallinen yritys, joka tarjoaa kulttuuri- ja koulutuspalveluja, harrastustoimintaa, työhyvinvointipäiviä, konsultointi- ja tapahtumapalveluja kunnille, yrityksille ja organisaatioille.

Erityisosaamiseemme kuuluu uuden taidenuorisotyömallin koulutuspalvelut kuntien nuorisotyöntekijöille sekä yhteisötaiteilijoille ja -pedagogeille. Kouluttajina toimivat alansa huippuosaajat, taidekasvattajat ja hiphop-kulttuurin ammattilaiset. Taidenuorisotyöntekijät ennaltaehkäisevät kouluväkivaltaa katukulttuurin elementeillä ja muilla taidemuodoilla kouluissa ja muissa tiloissa. Turvalliset taidenuorisotyöntekijät kehittävät kouluyhteisöä yhdessä oppilaiden ja koulun henkilökunnan kanssa.

Koulukiusaamista tapahtuu tutkimusten mukaan paljon, Nuorisobarometrin mukaan noin 68 % koululaisista on kokenut kiusaamista kouluissa. 

Ennaltaehkäisemme koulukiusaamista ja –väkivaltaa kouluissa hiphop -kulttuurin ja esittävän taiteen keinoin. Haluamme tuoda uudenlaisen tavan purkaa jännitteitä ja luoda hyvää yhteishenkeä kouluissa, nuorisotaloissa ja julkisissa tiloissa. Toimintaamme ohjaa yhdenvertaisuus ja tasa-arvo.

Markkinapotentiaali on suuri, sillä kuntia, joille palveluja tarjoammme on Suomessa 306. Euroopassa on 51 maata ja maailmassa on 193 Yhdistyneiden kansakuntien tunnustamaa itsenäistä valtiota. Kaikissa näissä on kouluja ja koululaisia sekä valitettavasti myös kiusaamista ja kouluväkivaltaa. 

Katso Nordic Pitch Battle keskiviikkona 7.12.2022 virtuaalisesti eventbrite.se

Lisätietoja

Arja Tiili, tj.
p. 050 375 67 28

arja.tiili@breakthefight.com

 

Break the Fight -logo musta

Tavaramerkki:
Break the Fight® on tavaramerkkirekisteröity kulttuuripalvelukonsepti jo vuodesta 2014.
Break the Fight (kuvio+sanat) -tavaramerkki:
Suomalainen tavaramerkki nro 262196
EU-tavaramerkki nro 018207772

Break the Fight Oy, Y-tunnus 3134291-9
Toimitusjohtaja
Arja Tiili
+358 50 375 67 28
arja.tiili@breakthefight.com

Arja Tiili Dance Company/ Intomieliset ry,
Y-tunnus 2272183-7
Toiminnanjohtaja
Arja Tiili
+358 50 375 67 28
arja@arjatiili.fi

Sofiankatu 4 C, 00170 Helsinki

Tilaa uutiskirjeemme

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Arja Tiili Dance Companyn logo
jasenlogo
Helsingin kaupungin tunnus.
Taiteen edistämiskeskuksen logo.
HSM_logo_pysty_sininen
OKM LOGO