Break the Fight! työpajoja Pietariin ja kiertue- ja mallinnushankkeen alulle potkaisu syksyllä 2017

Break the Fight! breakdance- ja graffitipajoja viedään Pietariin Uppsala Zirkin sosiaalisen sirkuksen katulapsille ja muille Pietarin nuorille.

Suomi – Venäjä Seuran tilaamat kymmenen Break the Fight! työpajaa vievät väkivallattomuuden sanomaa venäläisille nuorille 7.-10.9.2017.

Breikkityöpajoja vetävät b-girl Emko aka Elena Ruuskanen ja b-boy Svengi aka Arttu Halmetoja. Graffitipajoja ohjaa graffititaiteilija Hende Nieminen.

Break the Fight – in Love! duetto rakkaudesta vierailee Hämeenlinnan Verkatehtaassa Tehdas Tanssii – festivaalilla 8.8. 2017.

Break the Fight – In Love! on duetto kohtaamisesta, rakastumisesta ja niistä ihanista ja myös kamalista tunteista, joita rakastuminen tuo mukanaan. Tanssityyli on sekoitus nykytanssia, breikkiä ja fyysistä teatteria.

Duetto on osa Break the Fight! Breikkaa koulukiusaamista vastaan-hanketta.

Break the Fight – I was here! tanssiteos vierailee Kouvolan teatterissa 6.11.2017. Kouvolaan viedään myös koulukiusaamisen vastaisia breikkityöpajoja koululaisille.

Break the Fight – I was here! on esitys vallankäytöstä, väkivallasta, ahdistuksista mutta myös haaveista ja voimasta, joka yhdessä tekemisestä kumpuaa. Tanssiesitys yhdistelee katukulttuurista tuttuja elementtejä.

Räjähtävän taidokas b-boying eli breikkaus on höystetty nykytanssilla ja räppäyksellä. Tanssia siivittää videoanimaation energinen visuaalisuus.

Mikä meitä erottaa? Mikä meitä yhdistää? Mitä vaatii itseksi tuleminen ja itsenä oleminen? Näyttämö muuntautuu hetkittäin koulupihojen jengeiksi ja vastakkainasetteluiksi kuin myös yhteisiksi taidoiksi ja onnistumisen hetkiksi. Fantasian maailmassa on mahdollista olla sekä porukan suosituin että väkivaltainen kostaja. Esitys kertoo uskalluksesta olla oma itsensä ja ymmärryksestä hyväksyä itsemme ja muut sellaisina kuin me olemme.

Esitys on osa Break the Fight! – Breikkaa koulukiusaamista vastaan -hanketta, jonka tavoitteena on ehkäistä koulukiusaamista.

Break the Fight! Kiertue- ja mallinnushanke potkaistaan käyntiin Suomen Kulttuurirahaston hanketuella elokuussa 2017, jolloin tiedotamme lisää hankkeen toiminnoista.

Break the Fight- I was here! -tanssiteos ja siihen liittyvät breikkityöpajat vievät väkivallattomuuden sanomaa kouluikäisille Suomessa. Monialaisessa tanssitaidetta, katukulttuuria ja nuorisotutkimusta yhdistävässä hankkeessa nuorille tarjoutuu mahdollisuus breakdancea, nykytanssia, räppäystä ja videoanimaatiota yhdistävän tanssiteoksen näkemiseen sekä yhdessä tekemiseen, liikkumiseen, itseilmaisuun ja onnistumiseen. Kiertuehankkeeseen liittyy breikkityöpajoja break-tanssin ammattilaisten johdolla sekä tutkijatohtorin seurantaa, arviointia ja raportointia hankkeesta mm. Nuorisotutkimusverkoston julkaisujen kautta.

Break the Fight! haluaa viedä tanssitaidetta kouluihin, tuoda lasten ja nuorten oman äänen kuulluksi, ehkäistä koulukiusaamista, työllistää taiteilijoita, raportoida hankkeesta valtakunnallisesti ja juurruttaa kuntiin toimiva Break the Fight! -nuorisotoimintamalli.

Hankkeen keskiössä ovat nuorille suunnattu tanssiteos Break the Fight – I was here! 45 min. ja Break the Fight! – breikkityöpajat á 90 min, joita voidaan toteuttaa peruskouluissa, maakuntateattereissa sekä nuoriso- ja kulttuuritaloissa.

Toivotamme kaikille oikein valoisaa ja kaunista kesää. :)

Break the Fight -logo musta

Tavaramerkit:
Break the Fight® on tavaramerkkirekisteröity kulttuuripalvelukonsepti vuodesta 2014.
Break the Fight (kuvio+sanat) -tavaramerkki:
Suomalainen tavaramerkki nro 262196
EU-tavaramerkit nrot 018207772 ja 018953373

Taidenuorisotyö® on tavaramerkkirekisteröity sanamerkki sekä (kuvio + sana) tavaramerkki vuodesta 2023.
Tavaramerkki nrot 285036, 285307 ja 285037

Break the Fight Oy,
Y-tunnus 3134291-9
Toimitusjohtaja
Arja Tiili
+358 50 375 67 28
arja.tiili@breakthefight.com
PL 1, 00981 Helsinki

Tilaa uutiskirjeemme

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Helsingin kaupungin tunnus.
HSM_logo_pysty_sininen
OKM LOGO
jasenlogo
Taiteen edistämiskeskuksen logo.
Saavutettavampi_harrastus_musta_pysty
LOGO_SILVER_TEXTRIGHT_BLACK_FI_1080x265_434951